Klubbkveld med Workshop

stillebenmaktosorthvitI april skal vi ta bilder på klubbmøtet. Det blir workshop hvor temaene er makro og stilleben. I utgangspunktet er det nok med kamera, men det kan være hjelp i litt ekstrautstyr som stativ, fjernutløser, bakgrunn, blits, reflektor og lignende. Særlig stativ er kjekt. I tillegg kan det være lurt å ta med noe å ta bilde av, som for eksempel frukt, blomster, figurer, Cognac med tilbehør, akevitt med tilbehør (lutefisk), urverk, blomster, insekter og andre små og bittesmå saker.Vil du ha litt inspirasjon kan du ta turen innom noen av disse sidene:

I tillegg blir det selvfølgelig månedens bilde hvor temaet er Sort-Hvit. Skulle noen trenge inspirasjon kan  Black & White Spider Awards anbefales.