Nittedal Fotoklubb´s fotofestival 2019

Ifm at Nittedal Fotoklubb fyller 40 år fredag 8 november, gir fotoklubben Nittedals innbyggere en gratis fotofestival lørdag 9 november.

Her får vi besøk av bygdas egen naturfotografene Kai Jensen, Bente Klevenberg og Pål Hermansen. Alle disse 3 vil holde hvert sitt spennende foredrag på ca 1 time. I tillegg kommer også Japan Foto som vil snakke om CEWE fotobok. Japan foto vil også ha stand utenfor Lillesalen. Fotoklubbens medlemmer vil være tilstede gjennom hele dagen og også ha egen stand. Benytt sjansen for en god fotoprat med medlemmer av klubben.

Det blir salg av kaffe/mineralvann, kake/vafler og pølser

Samtidig som fotofestivalen, finner du også fotoklubbens fotoutstilling i Flammen.

Her kan du/dere få sett noen av bildene som klubbens medlemmer har tatt. Det vil som vanlig være mulig å få kjøpt bilder fra årets utstilling.

Velkommen!