Vårkonkurransen 2017 avgjort

Under det siste medlemsmøte for sommeren 2017, ble bildene som deltok i vår konkurransen fremvist og pallen ble kåret.

Det kom inn 30 bilder i konkurransen og juryen juryerte de 15 beste, mens resten ble plassert som plass nr. 16.

Juryen denne gang besto av

Walter N. Dragland;
OKK medlem fra 1991 og medlem av Moss Fotoklubb fra 2008. Har vært leder for Oslo Kamera Klubb i 11 år, medlem av styret i NSFF og har  følgende fotografiske titler gjennom nasjonal og internasjonale sammenhenger; ANSFF, ENSFF, EsNSFF, AFIAP og HonNSFF.

Lill-Karin D. Skogen ;
OKK medlem fra 1993 og leder for konkurranseutvalget i NSFF fra 2005-2007. Har vært nestleder i Oslo Kamera Klubb i 8 år.

Kommentarer fra juryen:
Nivået var blandet, men enkelte av bildene spesielt gode.

Vi takker juryen for jobben og deres tilbakemeldinger.

001

Nr. 1 er tatt av Morten Syreng. Juryens tilbakemelding er: Vinnerbildet er rent i form, har fine gjentagelser og mannen i bildet er perfekt plassert. Et tiltalende og godt komponert bilde.

02

Nummer 2 ble tatt av Geir Stenersen. Juryens tilbakemelding er: Et flott nattbilde med gode farger som er svært godt løst. Det blå sløret og den litt frekke komposisjonen gjør bildet delikat.

3

Nummer 3 er tatt av Tore Lepperød. Juryens tilbakemelding er:Torvet_Larvik_2014 En fin historie om en liten gutt og en due. Bildet, med sin litt skjeve horisont, bringer betrakter inn i begge, både gutten og duen, sine opplevelser på en sjarmerende måte.