Vårkonkurransen 2019

Tema for vårkonkurransen 2019 var NATUR

Juryen besto av 4 medlemmer fra Bømlo Fotoklubb og de kom frem til følgende topp 3

1 Plass - Fotograf Oddbjørn Farkvam . Juryens Begrunnelse: Flotte og tiltalende farger, god dybdeskarphet. Berømmes for rett horisont. Person med hund kunne med fordel ha vært mer sentrale, viktig del av komposisjonen. Men helheten er veldig bra.

1 Plass – Fotograf Oddbjørn Farkvam – Juryens Begrunnelse: Flotte og tiltalende farger, god dybdeskarphet. Berømmes for rett horisont. Person med hund kunne med fordel ha vært mer sentrale, viktig del av komposisjonen. Men helheten er veldig bra.

2 Plass - Fotograf Otto Rune Stokke

2 Plass – Fotograf Otto Rune Stokke – Juryens begrunnelse: Stilig motiv, god komposisjon, fokus ligger bra på de 2 fremste blomstene. Fin kontrast mellom vinter og vår, spesielt med et tema som Natur. Dette er et motiv som ikke kommer av seg selv, personen har øye for å se slike motiv.

3 Plass - Fotograf Ivar Lamo

3 Plass – Fotograf Ivar Lamo – Juryens begrunnelse: Klassisk landskapsbilde med god dybde, gjerdet i forgrunn slår positivt ut. Rett og slett et nasjonalromantisk bilde. Teknisk kunne man med fordel ha valgt ISO 100.

Gratulerer til alle 3 med pallplasseringen